Ondernemer van de maand

PCT Ondernemer van het Jaar 2014

In 2014 verkoos Platform Creatieve Technologie Midden Gelderland iedere maand een Ondernemer van de maand. Begin 2015 zal de Ondernemer van het Jaar worden gekozen uit de ondernemers die afgelopen jaar (2014) ‘Ondernemer van de Maand’ geworden zijn. Van elke ondernemer is/wordt een kort filmpje gemaakt waarin zij zichzelf presenteren. Athur Leenders, directeur van DuraGreen is ondernemer van de maand oktober geworden.

De ‘Ondernemer van de Maand’ is wat PCT betreft vernieuwend op het gebied van (creatieve) technologie of organisatie. Het zijn ondernemers die andere ondernemers inspireren tot innovatie en co-creatie. Daarnaast bevordert de ondernemer samenwerking tussen bedrijven en/of kennisinstellingen. De ondernemer is een voorbeeld voor andere ondernemers uit de regio!

PCT schrijft: “DuraGreen uit Huissen, richt zich op het ontwikkelen en vermarkten van duurzame groene gevel- en daksystemen en geluidsschermen voor bouw en infra. Voor groene en verticale begroeiing heeft men een ingenieus en duurzaam systeem ontwikkeld met mooie esthetische kwaliteiten. Het is een modulair systeem dat geheel prefab wordt aangeleverd en met een korte montagetijd kan worden opgebouwd. Na de montage heeft de gevel of het geluidsscherm direct een groene uitstraling doordat de Sedum beplanting al vooraf is opgekweekt.”

Bekijk het filmpje dat PCT met Arthur Leenders maakten: