Partners

DuraGreen werkt bij de ontwikkeling van haar producten samen met gerenommeerde partners. Voor u als klant hebben wij een optimaal functionerende verkoopstructuur opgezet. Eén centraal bedrijf dat de DuraGreen® systemen levert, verbetert en vernieuwt. Decentrale partners dicht bij de klant voor professionele montage en beheer. Zo blijft u ervan verzekerd dat niet alleen direct na realisatie, maar ook de jaren erna, uw groene gevel, uw groene wand of uw groene geluidsscherm steeds die uitstraling heeft als waar u na oplevering zo enthousiast over bent!

Onze geselecteerde partners zijn bedrijven die zich al jaren kunnen beroepen op de kwaliteit van bedrijfsvoering en uitvoering van vele projecten. Bij hen is uw werk in vertrouwde handen!

Elro
Elro is specialist in het aanbrengen en onderhouden van duurzame daken. Vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Gorinchem en Alkmaar en Son is Elro actief in heel Nederland. Tot haar opdrachtgevers worden zowel bedrijven, instellingen als overheden gerekend; Elro werkt onder andere voor woningbouwverenigingen, gemeenten, zorginstellingen, verzekeraars en pensioenfondsen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en institutionele beleggers. Elro heeft in ruim vijfentwintig jaar een uitstekende reputatie verworven met dakprojecten door heel Nederland. Of het nu gaat om dakrenovatie, thermische renovatie, verbetering van waterhuishouding, dakontwikkeling of veiligheid op daken: Elro draagt zorg voor daken, op professionele betrouwbare wijze en altijd met een degelijk en duurzaam resultaat. Voor terras-, tuin-, energie- of parkeerdaken bent u bij onze partner Elro aan het juiste adres.

www.elroduurzamedaken.nl

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.
Met drie vestigingen (Winterswijk, Culemborg en Hamminkeln(D)) is Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. een nationaal en internationaal opererend bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Kwerreveld is gespecialiseerd in de verwerking van alle soorten dakbedekkingen, gemodificeerde bitumen als in EPDM en kunststof bedekkingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor renovatie en nieuwbouw. Ook bijzondere daktoepassingen zoals energiedaken, parkeerdaken en begroeide daken behoren tot haar werkterrein.

www.kwerreveld.nl

Hollarts Plastic Group
Als kunststof spuitgietbedrijf neemt Hollarts Plastic Group BV haar klanten alle zorg uit handen rondom de ontwikkeling, productie en levering van kunststof spuitgietproducten. Door haar persoonlijke benadering, het moderne machinepark en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van warehousing en logistiek biedt zij haar klanten de beste totaaloplossing.

Meedenken in de engineeringsfase, zorgvuldig plannen en forecasten, flexibele- en continue afstemming tijdens de productie en levering op het afgesproken tijdstip en locatie. Deze facetten van het productieproces vindt Hollarts net zo belangrijk als de kwaliteit van haar producten zelf. Vanuit de full-service benadering levert Hollarts de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche.

www.hollarts.nl